OVERNATTINGSTUR TIL UTSIRA

28. juni kl. 17:00
Fellestur, , Weekend-Tur, Overnatting, Fyrbesøk, Turkatalog2020
Haugalandet (se kart)

Utsira med sine 208 inbyggjarar er eit spesielt lokalsamfunn. Her har Haugesund Turistforening ei ny hytte som er svært populær. Gjestfri lokalbefolkning der alle kjenner alle, lokalbutikk, mildt klima, fyr og turmuligheter, gjer dette til ein populær stad. Rikt fugleliv gjer at øysamfunnet også tiltrekkjer seg mange fuglekikkarar. Fyret som er bygd av stein, er fra 1859 og er freda, vart automatisert 1969. Det er fleire gode turløyper på Utsira.

Utsira har båtforbindelse med Haugesund 3-4 ganger per dag.

Begrensa antal plasser

Pris medlem/ikkje medlem: 1150,- / 1315,-

Forhåndsbetaling.

OVERNATTINGSTUR TIL UTSIRA