OVERNATTINGSTUR TIL BERGSDALEN

Voksne, Seniorer
Fellestur, Fottur, Overnatting
Bømlo Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Stølsheimen, Bergsdalen og Vossefjellene (se kart)

Me køyrer privatbilar til hytta som ligg ved veg. Etter ankomst tirsdagen, vert det ein tur i nærområdet før me inntar eit fellesmåltid om kvelden. Onsdagen smører me oss nista og går på dagstur med same vanskelegsgrad som seniorturane, men ein litt lengre tur. Me får levert middag frå Bergsdalstunet om kvelden. Torsdagen vil me også gå ein tur, før me reiser heim.

Pris for medlemmer er: kr. 1950,- for ikkje medlemmer kr. 2450,-

Prisen dekker transport, overnatting og alle måltider. Detaljert info ved påmelding.

Forhåndsbetaling etter påmelding.

OVERNATTINGSTUR TIL BERGSDALEN

Bli med seniorgruppa i Bømlo Turlag på tur med to overnattingar i Bergsdalshytta. Dette er ei privateigd hytta med 14 soverom. Bergsdalen er eit fjellområde mellom Vaksdal/Voss og Samnanger/Hardanger. Me ...

• Harald Fadnes