Kom deg ut-dagen på Bremnes

Arrangement, Kom-Deg-Ut-Dagen, Komdegut
Bømlo Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Sunnhordland (se kart)

Kom deg ut- dagen er Noregs nasjonale turdag, som blir arrangert av Den Norske Turistforening i februar og september over heile landet. Arrangementet i år vert i Melkevik på Hiskjo, søndag 5. september. Denne dagen inviterer Barnas Turlag til ein opplevelsesdag ute i naturen og i fjæra.

Arrangementet varer frå kl. 12. til 15. Detaljert Informasjon om Kom deg ut- dagen vert lagt ut på Barnas Turlag Bømlo si Facebook- side.

Kom deg ut- dagen er gratis og open for alle.  Ta med eigen mat/drikke og kle deg etter vêret. Me i Barnas turlag håpar at mange vil nytte høvet til å vere med på ein kjekk turdag, med aktivitetar og kjekt fellesskap for både vaksne og born.

Gjeldande smittevernreglar vert ivaretatt, Husk avstand og antibakk.

Kom deg ut-dagen på Bremnes